Actes 1er aniversari

Cartell 1er aniversari: exposició, correfoc i globotada
Els Dimonis Enroscats de l’Alcúdia ens hem proposat celebrar el nostre 1er aniversari d’una manera especial: tractant de divulgar la nostra festa a través d’una exposició en què hem combinat el material fotogràfic amb els aparells, les bèsties, els coets i tot allò que ens permet fer un correfoc.

Acabem de complir el nostre primer any de vida, un temps durant el qual hem gaudit d’alegries i decepcions. Hem assaborit l’èxit i el reconeixement del públic. També hem aprés dels errors i ens hem esforçat per corregir-los. Ha estat una etapa intensa i som conscients que no haguera sigut possible sense el suport de determinades persones i entitats.

Volem agrair a l’Ajuntament de l’Alcúdia el suport incondicional que ens ha oferit cedint-nos un local per a les reunions, donant-nos la possibilitat d’actuar al nostre poble i animant-nos a organitzar els actes commemoratius d’este 1er aniversari.

Gràcies també a Dani Miquel Antich per haver-nos regalat una composició musical i a la colla La Rosca, que des del primer moment ens ha fet costat i que en les darreres setmanes s’ha esforçat per poder estrenar la nova peça el mateix dia de la inauguració d’esta exposició.

Gràcies a la pirotècnia Europlá, per atendre amb diligència les nostres encomandes, per l’assessorament que ens oferix i per la magnífica professionalitat dels seus treballadors.

Gràcies a Rafael Martínez Primo, per haver dissenyat un logotip propi per a la colla oferint-nos la seua creativitat i la seua amistat.

Gràcies a la Federació de Dimonis del País Valencià i al seu president, Enric Guillem, per la gran acollida que ha tingut la nostra colla en la Federació i per l’inestimable col·laboració en cadascun dels actes que hem organitzat.

Finalment, gràcies al poble de l’Alcúdia, perquè mai haguérem imaginat una acollida tan bona.

ACTES


  • 11 de gener 20.30 h. CASA DE LA SOLERA.

    PRESENTACIÓ DE LA COMPOSICIÓ “Dimonis Enroscats” de DANI MIQUEL. INAUGURACIÓ DE LA EXPOSICIÓ. (fins el 20 de gener de 17 h. a 21 h.)

  • 19 de gener després de la dansà CORREFOC al carrer SANT ANTONI

  • 20 de gener abans de la benedicció “GLOBOTÀ” a la plaça del País Valencià