03 de setembre 2010

Dimonis Enroscats amb les festes de l'Alcúdia

Els Dimonis Enroscats no ens oblidem de les nostres festes. Així que participarem activament durant estos dies.

Dissabte, 4 de setembre.

A les 7 de la vesprada, al Parc del Patinatge, tindrà lloc un Taller del Fanalet, recuperant velles tradicions locals: fer fanalets amb la corfa dels melons d’Alger. Organitzat per l’Escola de Tabal i Dolçaina i la colla de correfocs Els Dimonis Enroscats, amb la col·laboració de la CANSO.

A les 11.30 de la nit, s’apagaran les llums de la Plaça Tirant lo Blanch per a donar l’entrada al Passacarrer del Fanalet. Acompanyats per l’Escola de Tabal i Dolçaina, desfilaran tots els fanalets fets amb la corfa del meló durant la vesprada, i tots podran participar amb el tipus de fanal que vullguen. Hi hauran premis per als millors. Organitzat per les colles Els Dimonis Enroscats i La Rosca. En acabar polos per a tots, gentilesa del Bar de la Piscina.


Diumenge, 5 de setembre.

A les 7 de la vesprada, des del Parc de la Diputació, arrancarà la divertida i sorollosa Cavalcada del “Pito”, organitzada per l’associació juvenil La Xerinola, amb la col·laboració dels tractoristes del poble i els Amics dels Cavalls.  Encapçalarà la cercavila una extraordinària batucada a càrrec de La Faringola. Recorrerà els carrers Calvo Acacio, Sant Jaume, Doctor Fleming, Pintor Sorolla, Reis Catòlics, Calvari, per finalitzar al carrer Calvo Acacio. Tots els xiquets que vullguen apuntar-se, ho podran fer els dies 1 i 2 de setembre a l’Espai Jove, de 7 a 8.30 de la vesprada.

Dimarts, 7 de setembre.

Participació activa a l'entrada de la Mare de Déu. Farem pinya als Negrets, que li oferiran una torre a la Mare de DéuSalut i foc.